Information

LeMoi-290x220Personen bag von Jul!

Mit navn er Corinne [ko:rin] og jeg er 26 år gammel.
Jeg er født og opvokset i Jylland, i en klassisk kernefamilie på mor, far og 2 børn. Hele mit liv har jeg været omringet af dyr i form af katte, hunde, heste, grise, kaniner og geder.
I December 2012 rykkede jeg alle mine rødder op og flyttede til Fyn hvor jeg startede mit studie i den førstkommende Februar.
Jeg havde besluttet mig for at jeg ikke skulle have dyr, men efter en måned i stilhed på 14 kvm måtte jeg krybe til korset. Så begyndte jeg, at undersøge hvad jeg kunne have i den lille lejlighed, som ikke ville genere min sambo og mine andre medkollegianere. I Januar 2013 fik jeg to roborowskis dværghamstere, og i sommeren 2013 overtog jeg en guldhamsterpige. I Januar 2014 flyttede en guldhamsterdreng ind og jeg var solgt til de her kræ!

Jeg er meget engageret i mine dyr, og det tog mig 1 år at beslutte mig for at registrere mig som opdrætter i Dansk Hamster Forening, i December 2014 fik jeg mit første kuld guldhamstere.

Målet med mit opdræt var at være med til at udbrede mere viden om de her fantastiske dyr, og være med til at opdrætte dyr som ville kunne håndteres af børn, og voksne. Jeg arbejdede i farven blå med henblik på at få den standardiseret, hvilket er en langvarig proces, derfor er det altid hamsterens sind der kom først!

I Januar 2017 besluttede jeg mig for at lukke hamsteriet ned og fokusere på mit studie, efter jeg havde haft et års sygemelding fra dette.
Jeg har stadig hamstere i mit hjem, jeg kan ikke undvære dem, og jeg går stadig til udstillinger samt støtter op om det gode arbejde Dansk Hamster Forening gør.